tiistai 12. maaliskuuta 2013

Introduction

Muutama kuukausi sitten keinuin leppoisasti perintökiikkutuolissani. Ympärilläni oli yön miellyttävä hiljaisuus ja hämärä. Kaikenlainen kiire ja melu ja muut stressaavat asiat tuntuivat olevan sillä hetkellä kaukana.  

Mieleeni sujahti kuin varkain ajatus blogista. ”Miksi ihmeessä julkinen blogi?”, saattaa joku minut IRL tunteva ihminen kysyä, jos sattuu eksymään blogiini. En ole oikeastaan missään verkkoviestintäympäristössä. En käytä Twitteriä, Flickriä, Google+:a, keskustelupalstoja tai mitään muitakaan verkkoyhteisöjä. Poistin Facebook-tilini pysyvästi 1,5 vuotta sitten. Olin joskus monta vuotta sitten LinkedIn:ssä. En kuitenkaan ole verkkoyhteisöjä vastaan. Jos jotain olen, niin sopimusrikkomuksia ja yksipuolista ehtojen sanelua ja muuttelua vastaan.  

Joten, miksi julkinen blogi?
Pitkään mietiskeltyäni, erilaisia ongelmia, uhkia ja mahdollisuuksia punnittuani päädyin yksinkertaisesti tähän: ”Hei, näin/koin nyt/joskus jotain minua miellyttävää/sävähdyttävää, ja haluaisin jakaa sen aihealueesta kiinnostuneiden kanssa.”

Esiinnyn omilla kasvoillani ja etunimelläni. Kaikki blogini kuvat, ellen erikseen muuta ilmoita, ovat joko minun tai mieheni ottamia. Kuvausvälineenä on toiminut mikä tahansa käteen sattunut laatikko: Samsung Xcover, Olympus 790SW, Canon Eos650D, monet erilaiset Nokian luurit kautta aikojen. Kuvissa minulle tärkeintä on sen hetken muisto.

Pidätän muodollisesti kuvieni ja tekstieni käyttö-, levitys- ja julkaisuoikeudet. Linkitys on sallittua. Jos kuvat kuitenkin sattuvat kiinnostamaan lukijaa, kysy käyttölupaa allekirjoittaneelta.

Tarkoituksenani on julkaista jotain 2-3 kertaa viikossa.


Niin, ja alla oleva kuva kertoo paljon blogini pääasiallisesta aihealueesta.


2011 syyskuussa. Jahti-saappaiden vedenpitävyys testissä.


2 kommenttia:

  1. Noh, sillä hetkellä piti, ja kestivät käytössä loppusyksynkin, mutta koska unohdin rasvata kengät talveksi, keväällä ne olivat koppurainen muisto vain.

    Voi tätä dementiaa... :)

    VastaaPoista

Saa kommentoida!