tiistai 16. huhtikuuta 2013

Joutsenet

Täten julistan virallisesti kevään alkaneeksi näilläkin leveysasteilla!

Näin ensimmäisen yksinäisen joutsenen jo viikko sitten 6. huhtikuuta, mutta vasta tänään sain otettua suht ok kuvia lähilammella pesivän joutsenparin ylilennosta.

Yksinäinen joutsen

Joutsenparin ylilento


Aamupäivän lenkki opetti jälleen kerran katkeransuloisesti miten kameran pitäisi olla aina mukana. Kuviin olisivat halunneet niin metsähiiri piipertämässä kannon alla sekä hangella, pullea akkateeri, sekä harjun päältä meitä karkuun hiippailleet hirvi-emo ja vasa. Eipä kuule yhtään harmittanut, kun ei ollut kamera mukana! Muutama voimasanakin taisi karata jossain vaiheessa...

Onneksi sain nyt iltapäivällä napattua nuo joutsenten ylilento-kuvat mennessäni kuvaamaan metsätiellä kävelleiden hirvien jälkiä.

Pikku-vasan tossun jälki

Joskus tulee hieman vainoharhainen olo, että aivan kuin eläimet tietäisivät milloin kamera ei ole mukana, ja juuri silloin hyppelisivät pitkin lähipuskia ihan kiusallaan :)

Hyvää kevättä!

2 kommenttia:

  1. Joo, mikä ihme siinä on, että aina sillon tapahtuu kun ei ole kamera mukana? Ja mullakin on oikeesti 95% ajasta kamera (vähintään puhelimen) mukana! :D

    VastaaPoista
  2. No sano älä muuta! Meitä harmitti ihan kympillä! Metsän eläimiä pääsee harvoin näkemään ilman erityishoukutuksia (= pitkäaikaista ruokintaa + riistakamera).

    VastaaPoista

Saa kommentoida!