keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Syksyistä häähuumaa

Oijoi miten jännittää! Saimme muutama kuukausi sitten kutsun häihin. Häät ovat nyt lauantaina, ja tällä hetkellä vähän epäilyttää onnistuuko niihin osallistuminen epäilyttävän nuhanenäisyyden ja puolikuntoisuuden takia.

Ihan pienessä tingassa emme kuitenkaan kotiin jää. Pakkohan se on tietysti silloin, jos kroppa tekee tenän. Mutta kova on kutina päästä juhlimaan ihanien ihmisten keskinäistä rakkaudenjulistusta. Minä rakastan häitä. Ja juhlia! Aina pitäisi olla jokin hyvä syy järjestää pienet tai suuret kekkerit! Olen jopa ostanut uusia vaatteita häitä varten, mikä on minulle melko harvinaista. En ole koskaan ollut kovin kiinnostunut vaatteista ja muodista, vaan lähinnä vaatteiden käytännöllisuudestä.

Mutta hääpuvuista minä olen kiinnostunut. Romanttinen pöhkö kun (nykyisin) olen, katson aina muistaessani hääpuku-tv-ohjelmia! Oma morsiuspukuni on edelleen tallessa kaapissa. Ajatuksena oli alkuun myydä se, mutta kun aloin saamaan yhteydenottoja lähinnä kommenttitasolla "liian erikoinen puku/ liikaa pitsiä ja lasihelmikirjontaa suomalaiselle morsiamelle", säilöin mielihyvin (minun mielestäni) ihanan pukuni huolella vaatekaappiini. Minulla ei ole häiden jälkeen ollut enää mitään toivoa mahtua pukuuni (hups!), mutta ainahan sitä voi tähdätä vihkivalojen uusintaan 10-vuotishääpäivänä. ;)

Häähuuman kunniaksi ja elokuussa olleen 2-vuotishääpäivämme kunniaksi haluaisinkin jakaa kanssanne yhden virallisista hääkuvistamme.Kuva: Alias Studiot, Petra Tiihonen.

4 kommenttia:

 1. Sulla oli kyllä ehdottomasti upein puku, minkä oon koskaan nähnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä taitaa sitten olla vähän omintakeisempi maku ;) Tai sitten pitsipuvut eivät olleet niin in-juttu pari vuotta sitten.

   Poista
  2. Niin siis tarkennuksena: monen muun mielestä pitsipuvut eivät taida olla in.

   Hitsi kun tulee nykyisin näitä aivopieruja myös kirjoittaessa... :)

   Poista
  3. En tiedä tuliko aikaisempi vastaus perille, mutta sitä yritin vaan sanoa, että nyt niitä pitsipukuja on näkynyt paljon enemmän! Olit vaan aikaasi edellä ;)

   Poista

Saa kommentoida!