keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Neljäs mekko

Viime viikon viimeisen tuotoksen esittely; meidän pikku tirpalle kevääseen, pääsiäiseen, leikkiin ja aurinkoon sopiva mekko.
Tällä kertaa kuvatessani tuotoksiani päätin yrittää vähän enemmän, siksi samaa kuvaa on kaksi eri versiota. Jopa minä puusilmäkin erotan, miten paljon valo ja valaistus vaikuttaa havaitun värin sävyyn. Vaikka kuvat eivät ole kummoisia, voisiko joku antaa minulle palautetta, kumpi versio kuvista on silmäystävällisempi? Haaveissani on parantaa edes hitusen blogi-kuvieni laatua. Samalla voit myös kertoa, mikä näistä neljästä mekosta on sinulle mieluisin (ks. kolme aikaisempaa postausta)?
Mekko 1. vaaleansininen sifonkinen mekko
Mekko 2. turkoosi mekkotunika
Mekko 3. pastellinvihreä puolihihainen kotimekko
Mekko 4. yllä oleva keltainen hihaton mekko

Mekon peruskaava on jälleen kirjasta Mekkotehdas, sivu 92, Elina-mekko, koko 86/92 cm. Muokkailin taas kerran kaula-aukon käytettäväksi ilman nappeja, sekä helman takaa pidemmäksi. Kangas on Eurokankaasta ja tilpehöörit Kuopion Nappi & Nauha-kaupasta. Pitsinauha on tarkoituksella nurinpäin.

Itse tykkään tuosta kettu-nauhasta kovasti. Löysin vihdoin netistä saman kuvion sisustuskangastakin. Mitähän kivaa siitä voisi tehdä? Ehkäpä pikkuisen olkalaukku-kukkaron rämäpää-prinsessalle...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!