torstai 20. elokuuta 2015

Pellavatunikalle kyytiä & Kuopion tapahtumien mainontaa

Pellava on yksi lempimateriaaleistani. Jos olisin varoissani, pukisin päälleni enemmän pellavaa, silkkiä ja merinovillaa.

Minulle tarjoutui tilaisuus ostaa kirppikseltä karhakka pellavaliivimekko 3 eurolla tämän näköisenä:Hyvin tämä olisi mennyt tältäänkin.

Tottahan toki minä sen ostin, vaikka näytänkin ihan pottusäkille se päällä. Toisaalta sitä taitaa näyttää nykyään missä rytkyssä tahansa pottusäkille... *hih*

Annoin liivimekolle vähän käsittelyä:

Leikkelin mekon röyhkeästi edestä halki. Nyt ei kursailla!

Auki repäisty pottusäkki.

Otin vähän saumoja sisään vyötärön ja selän kaaren kohdalta.

Ompelin avovetoketjun, neppareita, nappeja, lenkkejä ja muita härpäkkeitä. Näpelsin vain lievästi sadatellen jotain pientä virkattua koriste-rimpulaa jämälangoista (en edelleenkään osaa virkata, mutta treenaan sitkeästi). Kursin tursakkeet kasaan ja vetäisin rievun päälle. Tadaa!Kylläpä nyt passaa tämän mummomamman pönöttää oikein kunnon matamina hiekkalaatikon reunalla! Fiiliskin on ihan kohdillaan: rentoa ja peittävää kässän ope-tyyliä mummopitsi-twistillä, vähän niinkuin koristeltu pottusäkki. :-D

Hauskinta tässä kuitenkin on se, että saan itse tuunata pottusäkkiäni suuntaan tahi toiseen. Huomenna saatan lisätä koristeita, ensi viikolla ottaa kaikki härpäkkeet pois, ensi kuussa värjätä koko rievun siniseksi, jne. 

Kuvausassistentti korjaa jälleen kohteen asentoa.


Me like, mutta minä olenkin wanha.


PST! Käykeehän immeiset Kuopion viikonloppumenoissa: nyt olisi tarjolla Kansainväliset suurmarkkinat ja Sataman yössä Suomen Tivoli, ja ensi viikolla Kuopion Rompepäivät ja ruska-ajot sekä Elonkorjuujuhla Satoa-katuruokatapahtumineen.


Tavataan torilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!