lauantai 5. syyskuuta 2015

"Haluaa tehdä itse" -lista nro 3.

Näitä listojahan minulla riittää, mutta nämä haluaisin tehdä vielä tämän syksyn aikana;

- polvipituiset räsymatto-sukat itselleni (jep, minäkin lähden joskus mukaan trendivillityksiin, tosin aina pahasti jälkijunassa). Langat odottaa jo: perusharmaata ja sateenkaarenväristä seiskaveikkaa, sekä sekalainen seurakunta hyllyllä jököttäneitä jämälankoja.

- jarruvillasukkia vauhdikkaimmalle kanssa-asujalle.

- toisen Dragon tail -clincherin muhkeammasta langasta ja uhkeammasta väristä.

Se hämäräperäinen huivinruipelo.

- neulotut korvaläpät itselleni (Tuumailin tuossa jotta piru vieköön, tahtoo semmoset peikkokorva-korvaläpät! Jos ei nyt vielä uskalla olla niin pöljä kuin on, niin milloin sitten?).

- kesäisestä heräteostos-kankaasta kunnon päälaki-heijastimilla varustettu välikausipipo lapselle.


Sampsukan Hertta-kangas.

- ja viimeisenä, mutta kyseenalaisimpana avohylly langoille ja muulle käsityö-tilpehöörille jonnekin kohtaan pienen pientä kotiamme.

Haaveissani siintelee sellainen värikäs lankapyhäkkö, jonka edessä voisin suorittaa puolipakanallista palvontaani: seinällä olisi avolokeroinen hylly, jonka alla pieni työpöytä, mukava selkänojallinen tuoli ja sopivan kirkas työlamppu. Nappasin tämän idean Helemenkerrääjän blogista.

Harmillista että meidän asunnon neliöt ovat jo nyt maksimaalisessa käytössä. Mutta aina pitää olla unelmia.

3 kommenttia:

  1. Huivi on suloinen hurjasta nimestään huolimatta;) ja niitä unelmia todellakin pitää olla ainakin joka sormelle ja varpaalle, nih!

    VastaaPoista
  2. Kivoja suunnitelmia sulla! Peikonkorvat ehdottomasti ja lankapyhäkkö kuulostaa kyllä niiiiin hyvältä kans! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Zelda ja Jonsku! Kyllähän sitä pitäisi tähän ikään mennessä saada ihmisen kuin ihmisen olla juuri sitä mitä on :) Siksi haluan olla rohkeasti oma itseni, vaikka sitten olisinkin "hieman" outo!

    VastaaPoista

Saa kommentoida!