sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kiitän Liebster award -haasteesta

Sain Leila neuloo bloggaajalta Liebster award -haasteen ja tottahan toki minä haasteen otan vastaan. En kuitenkaan laita tätä mukavaa haastetta enää toista kertaa kiertoon, koska se on jo vissiin kulkenut aika hyvin blogista toiseen. Aika aikaansa kutakin!Sain seuraavat kysymykset ja annoin niille myös vastaukseni:

1. Paras vuodenaika?
Syksy.

2. Omistatko puutarhan, vai haaveiletko sellaisesta?
Ei ole puutarhaa, olen melkoinen poropeukalo vihreiden eläjien kanssa, enkä ainakaan vielä erityisemmin haaveile puutarhasta. Mutta kuka tietää mitä tulevaisuudessa tapahtuu...

3. Seuraatko neuleohjeita vai neulotko inspiraation viemänä?
Enimmäkseen sutkin menemään enemmän tai vähemmän epäonnistunutta neuletta fiiliksen ja inspiksen mukaan, mutta osaan kuitenkin kumma kyllä lukea neuleohjeitakin :)

4. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?
Yhtäkkinen, mutta kuitenkin hissuksiin pitkään hautunut halu jakaa harrastuksiani muiden samanhenkisten ihmisten kanssa.

5. Paras kirja, jonka olet viimeksi lukenut?
Joskus aikaisemmassa elämässä luin paljon ja kaikkea, koska luen nopeasti ja olen utelias sielu, mutta tytön syntymän jälkeen en ole kirjaan tarttunut. En muista edellistä hyvää kirjaa, mutta joskus luin Jose Carlos Somozan romaanin Clara ja varjot, ja se jäi monesta eri syystä hyvin mieleen.

6. Osaatko tehdä kukkaseppeleen tai käpylehmän?
Maalaistyttö = totta kai!

7. Mihin blogiin minun pitäisi ehdottomasti tutustua?  
Helemenkerrääjä puikkoviidakossa. Hyvää ja hauskaa.

8. Oletko aiemmin vieraillut blogissani?
Valitettavasti en.

9. Onko sinusta tullut se miksi pikkutyttönä halusit tulla?
Ei.

10. Oletko käynyt kesäteatterissa?
Muutama vuosi sitten viimeksi. Kummasti meinaa lopahtaa nuo vapaa-ajan aktiviteetit pikkaraisen sikkaraisen pesueeseen liittymisen jälkeen.

11. Pidätkö bloggaamisesta?
Eipä tätä tekisi ellei tästä tykkäisi :)


Kiitos Leilalle!

1 kommentti:

  1. Kiva, kun osallistuit haasteeseen, näin löytyy uusia blogitutavuuksia. Luin kivat vastauksesi. Toivottavasti tapaillaan täällä blogimaailmassa.

    VastaaPoista

Saa kommentoida!