keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Tein jotakin, mutta melkein unohdin kertoa mitä

Luikautan vain tähän väliin viimeisimmät valmistamani käsityön "helmet". Meno ja meininki, ohjeet ja tekemiset omasta päästä, ohjeen palanen sieltä ja joku idea täältä, ellen toisin ilmoita. Jos jokin tekeleistä herättää kysymyksiä, kysy toki, niin vastaan parhaani mukaan.

Keltaharmaa kurttu -sukat Erämies- ja 7veljestä-langoista. Nämä surauttivat lähteä maailmalle:


Ai niin. Pitääpä muuten mainita ihan erikseen, että tuo Erämiehen sukkalanka pehmenee ja vähän huopautuukin miellyttävän tuntuiseksi, kun neuleen pesee suositusohjetta rohkeammin. Ei olekaan enää villa karkean tuntuista! Saatanpa jatkossa ostaa tätä tuotetta lisää huopamaiseksi käsiteltyjen töppösten tekemiseen.

Raitatötterö-pipo Novita Isoveli- ja Drops Big Merino-langoista kera ommeltujen heijastimien:
Palmikkolapaset: pienet tumput tyttärelle city-käyttöön Gründl Hot Socks Neon -langasta:


"Missä on lähin lastenvaatekauppa?"

Jättivalepalmikko-kämmekkäät omin käsin omiin käsiin (minä rakastan suomen kieltä ja sen loputtomia muuntelumahdollisuuksia!) 7veljestä- langasta:Eikä näitäkään neulomuksia tietenkään ole pingotettu ja sumutettu ja aseteltu!
Pesun jälkeen suoraan vaan käyttöön. :)

HUOMIO!-pipo Myboshi- ja Novita Miami-langoista:
Kurttu- sekä HuomioKettumainen!-pipo omaan päähän syksysäähän sienimetsään etteivät perhana hirvenä ammu  Myboshi-langasta. Ketun päätä muistuttava pitsikuvio Garnstudiolta:
Kettumaiset kämmekkäät Novitan Nalle-langasta:Ja Kettumainen pipo Novitan 7veljestä-langasta:


Tämä Kettumainen pipo on aloitettu ylhäältä ja neulottu alas:


Jätin ihan asioikseni tuon aloituksen aiheuttaman reiänkin näkyviin.


Olisi kyllä hienoa, jos osaisin valokuvata ja esitellä neuleeni tunteella ja trendikkäästi. Kuvillani olisi sellainen syksyinen, hieman haikean romanttinen tausta, kuva olisi tarkka ja terävä, eikä upea mallikaan olisi pahitteeksi. Pitäisiköhän ottaa pienet treenit tuotevalokuvauksen suhteen? Vaan mistä minun neuleilleni malli, jos itse haluan olla kameran takana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!